Linorie: Tien Jaar Mode, Magie en... Mysterie?

In een wereld waar mode en technologie elkaar de hand schudden (en soms een high-five geven), staat Linorie al meer dan tien jaar op de voorgrond. Het begon allemaal in een atelier dat zo bescheiden was dat het leek alsof het rechtstreeks uit een sprookjesboek kwam. Daar kwamen een groep ontwerpers en ondernemers samen met één droom: kleding maken die niet alleen de catwalk zou stelen, maar ook de show!

Vanaf dag één was Linorie… nou ja, anders. Ze waren niet tevreden met het volgen van trends; ze wilden de trendsetters zijn! Met een team dat net zo gepassioneerd was over de nieuwste tech-gadgets als over de nieuwste stoffen, begon Linorie aan hun missie om de modewereld te veroveren.
Hun eerste grote hit? De ‘Butt Secret’ collectie! Een lijn van ondergoed met vullingen die zo geheimzinnig was dat zelfs geheimagenten hun wenkbrauwen zouden optrekken. Vrouwen over de hele wereld konden nu hun silhouet accentueren zonder dat iemand het geheim kende.
Wat Linorie echt deed opvallen, naast hun hilarische teamvergaderingen, was hun toewijding aan het laten stralen van hun klanten. Ze wisten dat mode niet alleen over kleding gaat, maar ook over het maken van een statement. En hun statement? “Wees uniek, wees gedurfd en, bovenal, wees klaar om problemen op te lossen!”

Nu, na een decennium van lachen, modeflaters en triomfen, blijft Linorie de modewereld opschudden. Voor iedereen, van Amsterdam tot Malaga, is Linorie niet zomaar een merk, maar het geheime wapen achter elke schitterende outfit.
Dus de volgende keer dat je iemand ziet stralen (of schitteren, of glinsteren) in een outfit, wedden dat Linorie erachter zit? En voor het team van Linorie? Hun grootste beloning is nog steeds die glimlach van een tevreden klant, vooral als die klant schittert in een Linorie-meesterwerk. En ja, ze lachen nog steeds om hun eigen grappen!